HSO CRM Solutions timmert aan de weg. En dat is voornamelijk te danken aan onze deskundige en enthousiaste medewerkers. Valentijn Lansbergen bracht vijftien jaar ervaring in CRM mee naar HSO en vertelt waarom hij erg blij is met deze stap.

Valentijn, na 15 jaar bij je vorige werkgever zit je nu sinds kort hier. Vanwaar die overstap?

“Bij mijn vorige werkgever had ik inmiddels wel een senior rol, maar naar mijn idee had ik mijn top bereikt. Op het moment dat ik mezelf ging afvragen wat ik precies wilde, werd ik benaderd door HSO. Tijdens de gesprekken werd ik erg enthousiast over HSO en over de afdeling CRM Solutions. De menselijke factor in de gesprekken sprak mij het meeste aan. Ik voelde een duidelijke connectie tussen mij en de mensen van CRM Solutions.

Kun je iets vertellen over de introductie en de Masterclass bij HSO?

“In de Masterclass, die ik direct heb gevolgd toen ik hier kwam werken, heb ik kennis gemaakt met Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics CRM en andere oplossingen en applicaties die HSO te bieden heeft. Als afsluiter van de Masterclass hebben we aan een business case gewerkt. Deze was zeker pittig, maar ook heel erg leerzaam. En presenteren moet dan ook gebeuren, iets waar je ook in wordt getraind.”

Kun je iets vertellen over de afdeling waar je werkt?

“De collega’s zijn jong, enthousiast en we werken vooral in teamverband aan projecten. Iedereen is erg bereid om elkaar te helpen en iedereen staat ook open voor vragen van een ander. Je werkt wel aan je eigen projecten, maar we voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor het eindresultaat. Je streeft toch naar één doel: samen het beste leveren aan de klant.

We werken aan hele verschillende projecten bij totaal verschillende klanten. Hierdoor is elke dag en elk project anders. Elke keer opnieuw verdiep je jezelf in de klant en kom je met steeds weer nieuwe oplossingen.”

Waarom raad je andere talenten aan voor HSO CRM Solutions te kiezen?  

“CRM Solutions biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met mooie en uitdagende projecten. Daarnaast staan er leuke en enthousiaste collega’s om je heen. Je bent wel echt zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling: men neemt je niet aan de hand, maar ondersteunt wel wanneer je erom vraagt. Oftewel, HSO geeft je de ruimte om te zwemmen, maar laat je zeker niet verzuipen.”

Ook interesse in een functie bij CRM Solutions? Kijk dan snel of er een geschikte functie is die bij jou past!

Bekijk ook andere verhalen  Alle vacatures